Velkommen til ATU’s

Cyber Career-Forløb!

Er du klar til at udforske den digitale verden og tage din nysgerrighed til det næste niveau? Hos ATU tilbyder vi en unik mulighed for alle unge indskrevet på en ungdomsuddannelse at blive en del af vores spændende Cyber Career-forløb!

Vi tror på at forståelse for cyber og cybersikkerhed, er en afgørende kompetence i den moderne verden.

Derfor tilbyder vi et forløb bestående af seks forskellige aktiviteter, hvor du blandt andet kan høre foredrag fra nogle af de store cyber-stjerner vi har i Danmark, deltage i workshops og få erfaring som hacker, lære om, hvordan man burger cybersikkerhed aktivt i store danske virksomheder samt blive inspireret af startup cybervirksomheder.

Gennem spændende foredrag, workshops og hands-on øvelser vil du blive introduceret til en række af uddannelses- og jobmuligheder inden for cyberverdenen, som du måske ikke engang vidste eksisterede.

Er du klar til at forme din fremtid og blive en del af den spændende verden af cybersikkerhed?

Tilmeld dig vores Cyber Career-forløb i dag og tag det første skridt mod en lysende karriere!

Forløbet er gratis og består af seks forskellige aktiviteter og begynder den 02. maj og slutter i august 2024.  De fleste aktiviteter foregår mellem kl. 16-20, men enkelte kan blive placeret indenfor normal arbejdstid.

Hvis du er interesseret i ATU’s forløb, så skriv til projektleder Caroline på cah@talentfuldeunge.dk og få hjælp til tilmelding.